Skip to main content

Wat wij van SunCircle Montage voor u doen

Vanaf het moment dat de klant bij u, als dealer, de keuze heeft gemaakt voor een SunCircle product gaan wij voor jullie aan de slag. We nemen contact op met de klant en maken een afspraak voor de montage van het bestelde product. Door ons geautomatiseerde systeem wordt naast de klant ook u, als dealer op de hoogte gehouden van de gemaakte afspraak en het verloop hiervan. Het klantproces wordt vanaf begin tot eind digitaal bijgehouden en zo blijft u op de hoogte van de voortgang.

Ontzorgen van begin tot eind, daar staan we voor.

Onze diensten

We monteren de meest uiteenlopende zonwering. Dit doen we met onze hoogopgeleide monteurs die alles weten van de producten van SunCircle. Deze service is exclusief voor dealers van SunCircle.

De voordelen van samenwerking

Wij plannen de montage en hebben hierover contact met de eindgebruiker
Service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal
Montage wordt uitsluitend verzorgt door hoogopgeleide monteurs
Wij hebben kennis van producten door onze directe lijn met SunCircle
Klanten beoordelen onze monteurs met een 9+
Neem contact op

Wat dealers over ons zeggen

''Dankzij de medewerking van SunCircle Montage zijn wij de drukte van 2021 heel goed doorgekomen.''

Bert van der MolenA. van der Molen Zonweringen, Deventer

‘’De samenwerking; contacten, montage én het onderlinge overleg is zeker naar behoren.’’

Henri JochemsJochems Zonwering, Beekbergen

''Wij zijn blij met deze samenwerking. Vakkundige monteurs die netjes werken en alles in overleg met de klant.''

Jacqueline SmitsVilla Doors, Nijkerk

''De montage-service is een uitstekende optie welke wordt aangeboden door deze betrouwbare leverancier''. Goed georganiseerd, goede communicatie vooraf en achteraf de werkzaamheden en het werk wordt uitgevoerd d.m.v. zeer representatieve mensen en materiaal.

Dennis van 't SchipSun Format, Amstelveen

Zo werken wij

Bestelling

Er wordt een bestelling geplaatst bij de dealer en wij ontvangen de opdracht om de montage hiervan te verzorgen.

Voorbereiding

We verzamelen alle benodigde gegevens, producten en materialen om de uitvoering voor te bereiden. Als deze gereed zijn maken wij een afspraak met uw klant. U wordt als dealer op de hoogte gesteld door ons geautomatiseerde systeem.

Montage

Bij uw klant verzorgen onze monteurs de montage vakkundig. Ze zijn goed geïnstrueerd en hebben alle verzamelde gegevens bij de hand via onze digitale systeem. Ook hier zijn we gericht op service, kwaliteit en de juiste communicatie.

Oplevering

Na afloop van de montage leveren we de zonwering op bij de klant. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Van de afhandeling hiervan wordt de dealer uiteraard op de hoogte gesteld.
Waarom SunCircle Montage?

Vakkundig

Door middel van het doorlopen van onze SunCircle Academy, staan wij garant voor de vakkundigheid van onze monteurs. Deze mannen weten wat service en kwaliteit inhouden.

Productkennis

Als SunCircle Montage team zitten we dicht bij het vuur. We weten alles over onze producten en bij de nodige vragen en/of aanpassingen zijn de lijntjes kort.

Service

Wij zijn een flexibel bedrijf en denken graag mee in oplossingen. Naast dat we naar elkaar omkijken willen we ook graag onze dealers ontzorgen.

Volledig digitaal

Door te werken met een geautomatiseerd, digitaal systeem, werken wij zeer efficiënt en word u als dealer op de hoogte gehouden van het gehele klantproces.

Werken bij SunCircle Montage

Bij SunCircle Montage in Barneveld zien we de zon graag schijnen. We leveren overal in Nederland vakkundige montage van zonweringen. Dankzij onze eigen montage vakschool, de SunCircle Academy, hebben wij de juiste kennis in huis. Wij voorzien onze klanten van service en kwaliteit, iets wat écht centraal staat bij ons bedrijf.