Skip to main content

Werken bij SunCircle Montage

Leuk dat je interesse hebt in een nieuwe baan!

Wij van SunCircle Montage in Barneveld monteren zonwering door heel Nederland. Dankzij onze eigen montage vakschool, de SunCircle Academy, hebben wij de juiste kennis in huis. Wij voorzien onze dealers en klanten graag van service en kwaliteit, iets wat écht centraal staat bij ons bedrijf. Als monteur van SunCircle Montage heb je veel zelfstandigheid en verantwoording. Ook vinden wij een gezellige sfeer belangrijk. Nieuwsgierig? Lees snel verder of solliciteer direct!

Elke dag is anders door verschillende locaties en uiteenlopende opdrachten. Dat maakt dit echt een afwisselende baan.

- MARK VAN BIJSTEREN, MONTEUR
Waarom werken bij SunCircle Montage?

Goede sfeer

Wij zijn een familiebedrijf met een gezellige werksfeer. Als monteur ben je veel onderweg maar je zult ervaren dat je echt onderdeel bent van een team.

Arbeidsvoorwaarden

We werken volgens reguliere werktijden en vaste planningen. Naast dat we goede salarissen en uitzicht op vaste contracten aanbieden, vertellen je ook graag meer over ons beloningsmodel.

Ambitie

Wij zijn ambitieus en houden van ontwikkeling. Hierin speelt de SunCircle Academy een grote rol. Voor jou ook een uitdaging om je omhoog te werken op de spreekwoordelijke ladder.

Bonus per klus

Onze monteurs delen mee in de winst van SunCircle Montage. Per klus word jij beoordeelt door de klant. Jij bent onderdeel van dit succes en successen zijn er om te delen.

Ben jij handig en op zoek naar iets nieuws?

Onze vacatures in montage

Wij bieden werk aan voor zowel hoofdmonteurs als startende monteurs. Op onze SunCircle Academy leer je als startende monteur alles over dit vak en geven we je de ruimte om door te groeien. Je monteert verschillende soorten zonwering op de meeste uiteenlopende locaties in Nederland. Je bent vriendelijk, service en klantgericht want dat maakt je hét visitekaartje van SunCircle Montage. Dit alles zorgt voor een afwisselende baan met verantwoording en zelfstandigheid.

We hebben vacatures! Check ze hier!

SunCircle Academy

Binnen SunCircle Montage hebben wij onze eigen vakschool, de SunCircle Academy. Zo krijg jij als beginnend monteur goed in beeld hoe je kan ontwikkelen, meer kan verdienen en dus door kan groeien. Alle monteurs krijgen dit e-learning programma onder ogen zodat iedereen dezelfde manier van werken probeert te hanteren. Naast de kennis over het vak leer je alles over de producten van SunCircle. Dit programma gaat je ook vertellen wat SunCircle en SunCircle Montage verstaan onder service en kwaliteit.

Deze cursussen en werkervaring helpen jou in je persoonlijke groei als monteur en zo heb jij altijd een uitdaging.

Meer over de SunCircle Academy

Enthousiast?

Solliciteer direct bij

SunCircle Montage

Wil je graag je handen uit de mouwen steken bij het SunCircle Montage team? Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie. Voor je sollicitatie vragen we je ons sollicitatieformulier in te vullen en te versturen.