Skip to main content

SunCircle Academy

SunCircle Montage werkt alleen met specialisten die echt álles weten van montage van zonweringen en rolluiken. En daarom hebben we SunCircle Academy, onze eigen vakopleiding. Als startende monteur leer jij daar alles over montage en producten van SunCircle. Ervaren collega’s laten je zien wat kwaliteit en klantgerichtheid betekenen.

Les op niveau

SunCircle vraagt om montage van niveau. En dus krijg je op onze academy ook les op niveau! Je leert basiskennis en montage van verschillende producten. Je volgt de opleiding deels door fysieke training en deels door e-learning. Met de kennis die jij onderweg opdoet, kun je doorgroeien tot hoofdmonteur en interessante montageklussen.

Onze vacatures

Kennis en talent

De SunCircle Academy is het antwoord van SunCircle Montage om kennis en talent te behouden binnen de eigen organisatie, maar ook binnen de sector. Kwaliteitsmonteurs zijn lastig te vinden en van enorme waarde voor bedrijven in de branche. Een monteur die de SunCircle Academy afrondde, is een aanvulling voor elk bedrijf in de techniek en aanverwante sectoren.

Bekijk ons werk

Zo werken wij

Benieuwd naar onze montage werkwijze? Kijk mee!

Briefing

Ieder montage project start met een duidelijke briefing van de dealer. Deze briefing omvat alle informatie omtrent het project.

Voorbereiding

We bereiden het project nauwkeurig voor door de benodigde producten, materialen en informatie te verzamelen. Klaar om op pad te gaan!

Montage

Eenmaal op locatie monteren we de zonwering volgens de opgestelde briefing. Hierbij werken we nauwkeurig en zorgen we voor hoogstaand resultaat.

Oplevering

Na de montage leveren we de zonwering op bij de klant. Is de klant tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Kom ons versterken

Onze zonwering is razend populair en daar zijn we blij mee. Goed nieuws ook voor jou, want daarom zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Direct contact? Wij bellen je terug!
Solliciteer direct

Zonwering op de SunCircle Montage manier

Spelen met licht vinden we magisch. Dat doen we bij SunCircle Montage alleen maar met hoogwaardige producten, zodat onze klanten buitengewoon blij zijn. De wens van de klant staat altijd centraal.

SunCircle Montage kan als onderdeel van SunCircle snel schakelen door de productie in eigen beheer. We denken mee, bieden buitengewone service, we adviseren en we leveren zorgvuldig een hoge kwaliteit (maatwerk) zonwering.